chrispie.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Leuk dat jullie een kijkje
  komen nemen op mijn log.
  Soms grijp ik uit het leven,
  soms zijn het hersenspinsels,dan weer
  is het nieuws en dan is het onzin.
  Gewoon zoals ik ben!
  puppy love
  Je zal maar 5 jaar wezen en al maanden gek zijn op jongetje N........................

  Geloof me dat geeft de nodige problemen.
  Vooral als N er nogal een vrije denkwijze op na houdt.
  Want ja hij is gek op Sasja en ze hebben elkaar een kusje gegeven toen ze in de rij stonden op school om naar buiten te gaan,maar N is ook een beetje gek op E.
  Sasja riep eerst nog ach mam dat maakt niet uit je kan toch van meer mensen houden.
  Maar toen ze zag dat N soms vaker iets tegen E zei ging het een beetje anders voelen.
   
  Hele dikke tranen moest ze huilen want ze wilden echt echt met N trouwen en dat kon niet als hij ook met E ging trouwen.
  Ze had nog net niet een trouwjurk besteld bij wijze van.
  Ik heb geluisterd naar haar verhalen en gaf haar de tip van Sasja doe gewoon zoals je bent dan want je bent zooo leuk en lief en daar kom je het verste mee.
  Van haar grote zus kreeg ze nog de tip dat er meer jongens op de wereld waren dan alleen N.........en langzaam aan werd het verdriet iets minder.
  En nu......nu is het beetje verdriet dat er nog zat omgeslagen in hele erge blijheid......want N geeft vandaag zijn kinderfeestje en Sasja kreeg een uitnodiging en E niet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Rennend kwam ze van de week de school uit...mammmmmmmmmmmmmmm gilden ze het is weer goed met ons ik mag naar zijn feestje.
  Achter haar aan rende N,hij sloeg haar een keer tegen de schouders(liefde met gevoel),de mama van N en ik stonden net ons aanstaande schoonouderschap te bespreken en de 2 tortelduifjes keken elkaar heel lang en verlegen aan.
  Bij het naar de auto/fiets lopen was het nog even zwaaien en blozen en wij mamas genoten.
  Dat E later toch nog een uitnodiging kreeg doet Sasja niks..zij kreeg hem eerder en E is maar als opvulling omdat iemand anders niet kon mam hihihi.
  Ben benieuwd wat dat vandaag gaat worden.de kleding is al zorgvuldig met haar grote zussen uitgezocht,ze vroeg aan Franka of ze haar na school even snel wat glitters in haar kan doen en of ze wat lipgloss op mocht dus sasja is er helemaal klaar voor.
  Lieve N ...wees maar op je hoede mijn dochter gaat al haar charmes in de strijd gooien...............................(word vast vervolgd)
   
  Weet jij nog hoe jouw eerste puppy love was????????????/
  De mijne heten Polle en samen met mijn vriendinnetje Maayke hadden we vette verkering.(ik was al vroeg met mijn driehoeksverhouding ahhah)
  Ik zat op de kleuterschool en hij zat bij ons in de klas.
  Mijn oma haakte en breide zelfs kleding met de naam Polle erop voor mijn pop met piemel...want ja mijn liefde ging zomaar verhuizen naar Amsterdam en ik was weken ontroostbaar.
  Vertel eens...hoe heten jouw puppy lover???????

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl